Pris fra: 299,00DKK

Kursusdetaljer
language
Sprog: Dansk
access_time
2 timer
playlist_add_check
9 lektioner
spellcheck
Erfaringsniveau: Begynder til øvet
terrain
Mulighed for certificering

Her får du et online Excel kursus, som giver dig grundlæggende og avancerede færdigheder i regnearket.

Helt gratis kan du endda smugkigge på dele af kurset og blive klogere på import, filtrering og sortering. Desuden får du gratis en introduktion til pivottabeller, som giver dig mulighed for at lave nemme og overskuelige analyser af kompleks data.

Kurset er skræddersyet til professionelle markedsføringsmedarbejdere, men kan benyttes af alle der vil være mere selvkørende i Excel. Redskaberne i kurset kan benyttes af alle der arbejder med analyse af data, månedlige rapporter og større udregninger.

Underviseren

Ernst Lohse er ekspert på området og han er en meget erfaren underviser i emnet. I mere end 10 år har han drevet virksomheden XL Kompetence, som netop arbejder med de faggrupper der benytter Office-pakken allermest. Her rådgiver og underviser Ernst medarbejdere fra marketing, salg og administration m.m.

Forbedr dine færdigheder i Excel – tag et kursus online

Excel er et yderst relevant værktøj i flere henseender. Det gælder på studiet, arbejdspladsen, derhjemme og flere andre steder. Du kan lave regnskaber, oversigter og meget mere i programmet, som giver overblik til din økonomi, samler data fra en stor undersøgelse eller noget helt tredje.

Programmet udgør en stor del af arbejdsbeskrivelsen for mange marketingfolk. Derfor er det kærkomment med nogle basale færdigheder, så du kommer godt fra land, når du skal lave dine projekter i Excel.

Du kan tage den første del af GoLearns online kursus helt gratis, og måske får du smag for mere. Kurset er også velegnet for begyndere, så oplever du et stort behov for at dygtiggøre dig inden for regneark, er du kommet til det helt rigtige sted.

Excel regneark på computeren

Kursus tilegnet marketingmedarbejdere

Vores online kursus giver dig både en introduktion til de grundlæggende og mere avancerede færdigheder i Excel. Du bliver klogere på import, filtrering, sortering og lærer også om pivottabeller, som er et redskab til at lave nemme, overskuelige og præsentable analyser af komplekse data i Excel.

Vores online Excel-kursus er skræddersyet til professionelle markedsføringsmedarbejdere, men kurset er også til gavn for dem, der bare ønsker at tilegne sig nogle ekstra kompetencer. Arbejder du med analyse af data, månedlige rapporter og større udregninger i det daglige, vil du opleve, at kurset rammer lige ned i dine vigtigste arbejdsområder, så du frem over kan spare en masse tid med en mere effektiv arbejdsgang i Excel.

Brugervenligt kursus online

Kurset giver dig en lang række eksempelfiler, som du kan downloade, så du kan følge med på din egen skærm undervejs. Vores Excel-kursus består af ni lektioner fordelt over to timer og afsluttes med, at du får mulighed for en certificering.

Undervisningen tager udgangspunkt i Excel 2013, men de samme metoder kan tages i brug i andre Excel-versioner. Du skal blot være opmærksom på, at genvejsfunktionerne er anderledes på en Mac-computer end med Windows’ styresystem, som kurset afholdes i.

Vil du gerne være endnu skarpere ud i regnearkets kundskaber, så er dette online kursus lige noget for dig. Kursus giver dig både basale færdigheder og mere detaljerede værktøjer til at præsentere dit arbejde på en nem og overskuelig måde til glæde og gavn for både dig og din virksomhed.

XL Kompetence og Ernst Lohse har mange års erfaring inden for IT-kurser. De har givet rådgivning og undervisning i Excel til flere forskellige faggrupper i mere end ti år.

chat_bubble_outlineAnmeldelser

Gennemsnitlig anmeldelse

0
299,00DKK
0 Anmeldelser

Detaljerede anmeldelser

5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0