Pris fra: 299,00DKK

Kursusdetaljer
language
Sprog: Dansk
access_time
4 timer on-demand video
playlist_add_check
Tilgængelig på smartphone, tablet og computer
spellcheck
Erfaringsniveau: Begynder til let øvet
terrain
Mulighed for CV-venlig certificering

Lær at lave hjemmesider

Er det virkelig så kompliceret at lave sin egen hjemmeside? Svaret er ’nej’!

Står du foran at skulle lave en hjemmeside til din virksomhed, og har du ikke råd eller lyst til at kaster flere tusinde kroner efter markedsføringen, så læs godt med her.

GoLearn’s online WordPress-kursus henvender sig til dig, der gerne vil lære at lave din egen hjemmeside. Det kan også være, at din virksomheds hjemmeside har brug for en mindre overhaling, så den får et skarpere og mere moderne look. Eller også er du bare interesseret i at øge dine kompetencer inden for markedsføringsfaget, så du har endnu mere at byde på i din profession fremover. Uanset formålet er WordPress-kurset nemt, lærerigt og særdeles givende i forhold til dit fremtidige virke inden for området.

Hvad får jeg ud af kurset?

GoLearns online WordPress-kursus varer fire timer, og her får du blandt andet kendskab til følgende vigtige funktioner:

  • At lave din egen flotte og mobilvenlige hjemmeside.
  • At implementere et pænt design på siden.
  • At oprette blogindlæg, kampagnesider og landingssider.
  • At gøre din hjemmeside ”søgemaskinevenlig” ved hjælp af blandt andet SEO-tekster, så den popper op som en af de første, når man søger på bestemte ord på Google.

Det utrolige er, at du med dette kursus i hånden ikke behøver at afsætte mere end 1.000 kroner til lave din hjemmeside. Og så er det ovenikøbet nemt. Underviseren guider dig at lave en hjemmeside med WordPress DIVI-temaet uden brug af nogen som helst form for kodning. Du skal blot anskaffe dig et domænenavn til under 100 kroner samt et webhotel, og så er du egentlig kørende.

Dennis Mathiasen

Underviseren

Underviseren hedder Dennis Mathiasen, og han har 15 års erfaring med at lave hjemmesider med et grafisk snit for øje. Dennis ejer desuden Mathisen Marketing, hvor han specialiserer sig i at strømline virksomheders visuelle udtryk med deres generelle markedsføring.

Dette online WordPress-kursus skulle gerne hjælpe dig og din virksomhed til at fremstille en hjemmeside med et professionelt look på en simpel, billig og overskuelig måde.

Der skal ikke nødvendigvis store eksterne investeringer til på markedsføringsområdet for at skærpe jeres platform. Med et online WordPress-kursus i bagagen kan I nemlig klare det hele selv uden noget særligt forhåndskendskab til det at lave hjemmesider.

Kurset afsluttes af en test, med mulighed for certificering. Når testen er bestået, modtager du et certifikat som bevis på, at du har gennemført det online kursus.

Du får adgang til kurset og 34 andre online-kurser for bare 299 kroner om måneden, men du kan allerede se dele af kurset gratis her.

chat_bubble_outlineAnmeldelser

Gennemsnitlig anmeldelse

0
299,00DKK
0 Anmeldelser

Detaljerede anmeldelser

5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0