Passiv indkomst-nørden

Passiv indkomst. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Helt passivt er det selvfølgelig heller ikke, men med de rette redskaber, kan du lære at bygge indholdsuniverser som arbejder for dig, mens du sover. Eller bruger tid med familie og venner.

Vi snakker affiliate marketing, programmatic ads og ikke mindst content.

Morten Storgaard er den største passiv indkomst-nørd vi kender. Han har arbejdet med online marketing siden 2007. Og så er han godt selskab. På hans væg hænger et citat, som kendetegner ham: ”Be kind. Work hard.”

Der er ingen tvivl om, at Morten ved, hvad han laver. Hans resultater taler for sig selv. Samtidig er han dedikeret familiemand. Den kombination har ført til en bevidst beslutning om at arbejde smartere.

Som han selv siger det: ”Min største motivation er at kunne bruge de fleste af mine dage sammen med Max og Maria.”

Morten og Max. Foto: passiveincomegeek.com

Morten startede oprindeligt med e-commerce, hvor han udviklede sit talent for online marketing og SEO. I flere år arbejdede han som SEO-konsulent. Men efterhånden som familielivet udviklede sig, fik han smag for passiv indkomst gennem hjemmesider og blogs. En disciplin som også i høj grad bygger på SEO, men som giver større fleksibilitet og frihed i livet end e-commerce og konsulentarbejde.

Nu lever Morten af annonceindtægter fra sine hjemmesider og blogs, som han driver med et team af skribenter og redaktører. Selv har han fundet tid til at rejse og prioritere familien. Og vigtigst for dig – han har fundet tid til endnu en passion: at lære sin viden og erfaring fra sig.

Morten tilbyder et dynamisk og praksisnært kursusforløb, som lærer dig at generere passiv indkomst gennem søgeoptimerede hjemmesider og blogs. Gennem kurset bliver du en del af et aktivt community, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og udvikle dig sammen med andre.

Med Morten får du nede-på-jorden førstehåndserfaring med at skabe passiv indkomst. Fra start til frihed.

Kurset er på engelsk, men Mortens formidlingsevner gør det tilgængeligt både for nybegyndere og øvede.

Er du klar til at arbejde smartere, kan du finde Morten Storgaards kursus her.