Pris fra: 1.849,00DKK

Se kurset her
Kursusdetaljer
language
Sprog: Engelsk
access_time
+13 timers video
playlist_add_check
Mere end 70 lektioner
spellcheck
Erfaringsniveau: For begyndere og øvede
terrain
Adgang til forum

Morten Storgaards kursus om passiv indkomst er et inspirerende følgeskab med den største passiv indkomst-nørd vi kender. Morten fra Passive Income Geek er ikke alene dygtig til at generere passiv indkomst, han er også et empatisk menneske, som brænder for at lære fra sig og hjælpe andre med at lykkes.

Gennem kurset tager Morten Storgaard dig med på en rejse – fra start til passiv indkomst du kan leve af.

Er du nybegynder, vil du elske de mere end 13 timers video, hvor du ser Morten over skulderen, mens han viser, hvordan du gør, for at komme godt fra start. Læn dig tilbage og se Morten gøre det, før du selv går i gang.

Er du allerede i gang, kan du hoppe direkte til de mange emner, som kan optimere din side og booste din passive indkomst.

Kurset kommer omkring følgende emner:

  • Valg af niche
  • Emne research
  • Valg af domænenavn
  • Opsætning af hjemmeside
  • Indhold der ranker
  • SEO tips
  • Konvertering
  • Sociale medier
  • Outsourcing

Hemmeligheden er organisk trafik. Kan du skabe organisk trafik på et emne med høj søgning og lav konkurrence, så kan du også skabe passiv indkomst. Det er svært at komme på et godt argument for at lade være.

Arbejder du i forvejen med e-handel, konsulentarbejde eller affiliate marketing, vil Mortens kursus give dig redskaberne til at arbejde smartere og flytte en del af din indkomst over i passive digitale aktiver.

Har du bare en interesse for online marketing, SEO eller blogging, så er der også guld til dig i kurset om passiv indkomst.

I videoen giver Morten et superhurtigt indblik i, hvordan han kan hjælpe dig:

Kurset er på engelsk, men Morten er pæredansk. Han fokuserer på det amerikanske marked i kurset, fordi der er flere muligheder. Markedet er større, nicherne er mere varierede. Du kan dog sagtens overføre strategierne til det danske marked og lykkes med passiv indkomst herhjemme, hvis det giver bedre mening for dig.

Her er et dansk interview med Morten Storgaard, hvor han fortæller om sin rejse fra et lukket e-commerce eventyr til passiv indkomst. Nu lever han af sine annonceindtægter og bruger den tid, han har frigivet, til at være familiefar.

Hør hvordan han har gjort det her (på dansk):

Bliv en del af et aktivt community

I forbindelse med Mortens kursus, får du adgang til et aktivt community, hvor Morten selv tjekker ind dagligt, for at svare på spørgsmål.

Arbejdet med passiv indkomst kan være ensomt, men her følges du med andre, som arbejder med de samme strategier. Især i en opstart er det fedt med sparring og er du selv mere erfaren, får du mulighed for at hjælpe andre på deres rejse med passiv indkomst.

Læs mere om passiv indkomst kurset her.

chat_bubble_outlineAnmeldelser

Gennemsnitlig anmeldelse

0
1.849,00DKK
0 Anmeldelser

Detaljerede anmeldelser

5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Stars
0